Anders fotoblogg

Posts tagged with video

 1. 13 oktober - Sunrise


 2. 31 januari - Video från Villa Denninghoff

  PREMIÄR!  Film från Villa Denninghoff vid Rådasjöns strandkant, filmad den 31 januari.  Det här med HDR, Dolby Vision, olika färgrymder, codecs etc. är rätt knöligt, speciellt om man vill att det ska se bra ut i alla möjliga webbläsare och videotjänster. Det är kul, men massa att sätta sig in…


 3. 2 november - Ny video från Finnsjöskogen


 4. 1 juli - Mölle och Kullaberg, Skåne

  Semesterutflykt till Kullaberg, Mölle och Krapperups Slottspark. Fantastiska miljöer och Krapperups Slottspark var nog det som överraskade mest, så otroligt fin park. Väl värt vett besök, och att det sedan fanns ett härligt café där gjorde inte saken sämre.


 5. 27 juni - Ötjärn runt, Mölnlycke

  Regnet hade öst ner i princip hela dagen, och först på kvällen började det spricka upp och det blev en fantastisk fin sommarkväll.


 6. 24 juni - Landvettersjön

  På kvällen tog jag en tur till Landvettersjön, blev mest fokus på video denna gång, men nån bra stillbild fick jag allt till också.


 7. 22 maj - Skogsleken i Wendelsberg

  Skogsleken är en annorlunda och spännande lekplats. Skogsleken utmanar och inspirerar barn att leka i skogen. Samtliga lekredskap är i massivt trä återvunnet från kommunen. Du hittar Skogsleken längs elljusspåret väster om Stortjärn. Väl värt ett besök!


 8. 20 maj - Landvettersjön


 9. 16 maj - Rådasjöns naturreservat


 10. 13 april - Fiskebäcks klippor


1
Using Format