Utskrift av fotografier på marknadens finaste material

I samarbete med företaget Proformat i Umeå kan du nu enkelt köpa mina fotografier som tavlor, fototapeter eller förstoringar.  
Du väljer själv storlek på tavlan samt vilket material du önskar. Vid beställning kommer du automatisk flyttas till Proformats webbsida där du väljer produkt, material och storlek. Betalning kommer också att ske där i anslutning till din beställning. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och vänta på leverans av din nya tavla, fototapet eller förstoring.

1. Tryck på knappen "Beställ som tavla" under bilden
2. Välj material,  storlek och montering på din tavla
3. Välj "Lägg i varukorgen"
4. Fyll i kunduppgifter, betalsätt och frakt

Canvastavla - En klassiker som aldrig blir tråkig

En matt finnish - Monterat på kilram, går att efterspänna - Bleks inte eller gulnar med åren

MER OM CANVAS
Canvas eller målarduk som det heter på svenska är en tjock och fin ytbehandlad bomullsduk. Strukturen är precis som en välgrunderad målarduk med en skillnad; den är anpassad till storformatsskrivare. Vi skapar alltså en fototavla med din egen bild eller foto.

GJORD MED OMSORG
En tavla man ska sätta på väggen bör vara gjord med omsorg. Vi lägger stor vikt vid att alla canvastavlor vi tillverkar ska vara så fina som möjligt. Våra kunder är allt från privatpersoner till rena museer, och vi behandlar varje beställning lika noggrant.

CANVAS OCH HÅLLBARHET
Hållbarheten på vår Canvas är mycket god. I test uppmätt av Wilhelm Imaging Research håller vår Canvas omkring 100 år. Canvas är perfekt för bilder som man ger lite större värde eller som exempelvis ska vara en finare detalj i en inredning. Ett minne som kommer att bestå under lång tid.
Den canvas vi använder i kombination med bläcket och skrivaren ger ett arkivbeständigt resultat. Se referens på Wilhelm Imaging Research

Dibondtavla - Bilden svävar på väggen

Dibondtavla printas på Ilfords högkvalitativa papper Smooth Pearl och monteras på en 3mm aluminiumkompositskiva. På baksidan monteras en aluminiumram som fungerar som stabilisering och upphängning. Du hänger enkelt upp tavlan med denna och bilden ser ut att sväva 2cm från väggen.
Tavlorna finns i 4 standardstorlekar i vårt ordersystem men du kan också välja valfritt papper och valfri storlek om du önskar annorlunda utförande. Max storlek vi kan producera dessa är 100×150 cm. 
Möjlighet finns som tillval att laminera ytan med högblankt laminat eller en matt yta. Laminatet skyddar ytan mot smuts, repor osv. samt gör den avtorkningsbar.

Inramad Veronatavla - Klar att hängas på väggen

Färdigt kit med en klassisk inramning med svart Tranåslist. Bild monteras på en KapaFix-skiva och ramas sedan in. Bakpå monteras  en stadig vajer för upphängning. Pappret som används vid denna  utskrift är Verona med en fin lyster. 
Tavlorna säljs i några fasta format för att kunna hålla priset i en lägre nivå. Vill du ha full kontroll på storlek och papper börjar du istället i vårt ordersystem att välja papper, sedan skiva och ramlist. Priset blir då något högre men vi skräddar allt efter ditt önskemål.

Fototapet - Non-woven fototapet

Non-woven -  45cm breda vådor - Easy-up

Fototapeter har blivit en stor inredningstrend under de senaste åren, särskilt idag när man kan skapa sin egen fototapet. Fototapeten monteras enkelt genom att man först lägger s.k. ”Non-Woven” klister på väggen. Därefter sätter man upp våderna och styr dem rätt. Inget överlapp behövs varpå skarvarna knappt syns. Våderna behöver inte ligga och svälla innan montering. Våderna levereras väl uppmärkta hur de ska sättas.
Fototapeten är fri från lösningsmedel och miljöfarliga ämnen. Den är helt nedbrytningsbar och klistras upp på väggen med vattenbaserat lim.Using Format